Geyikdere Anaokulu
Geyikdere Köyü G 1 Sokak No 2 ALTINOVA / YALOVA

VİZYON

Amaç ve kazanımlarımızda çocukların ilgi yetenek ve hazır bulunuşluk düzeylerini göz önüne almak, çocuk merkezli bir eğitim ortamı hazırlamak, okul-aile işbirliğini sağlamak, sosyal faaliyetlere önem vererek çocukların psiko sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve böylece tercih edilen bir okul olmak.

MİSYON

Çocuklarımıza Atatürk ilke ve ınkılapları ışığında çağdaş bir eğitim ortamı sunmak, onları özgüveni gelişmiş, okul öncesi hedeflerimize uygun dengeli ve sağlam bir kişilik kazanmış bireyler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

Yalova ilinde EBA ´yı etkin ve yaygın kullanımdan dolayı teşekkür ödülü. 2021 yılı ´Rhythm Tıme´ adlı e-Twinning projesi kalite ödülü. 2021 yılında okulumuz öğrencileri TEMA Vakfı Minik Temalar ´Tema Gönüllüsü Çerçeve Ödülü´ almıştır.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün, Normal eğitim yapılmaktadır..

Okulumuzda tam gün, Normal eğitim yapılmaktadır..

Okulumuz doğalgaz ile ısınma sistemine sahiptir.

Okulumuzun servisi bulunmamaktadır. Taşımalı öğrencimiz yoktur.

Okulumuz Yalova´ya 23 km, Altınova´ya 7 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Geyikdere köyü 185 hane ve nüfusu 469 kişidir. Köyümüzden Marmara Denizi ve İstanbul görülmektedir. Manzarası doğal güzellikleriyle çok şirin bir köydür. Yerel turizme elverişli ulaşımı kolay merkezi yerleşim yerlerine oldukça yakındır.

Kontenjan Bilgileri

30 öğrenci kapasitesine sahiptir. Şu anda kayıtlı olan 6 öğrenci devam etmektedir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzun içinde bir oyun odası vardır. Okul bahçesi bir çok spor etkinliği için uygundur. Doğa yürüyüşleri için imkanlarımız vardır.

e-Twinning, MİNİK TEMALAR

Diğer Hususlar

Geyikdere Anaokulu tek katlı binaya sahiptir. Bahçesi ve çevresi oldukça güzel ve yeşillikler içinde doğal bir ortama sahiptir. Deprem açısından oldukça güvenli bir okuldur.