Kurum Adı : Geyikdere Anaokulu
WEB Adresi : http://geyikdereanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Geyikdere Köyü Altınova Yalova

VİZYON
Amaç ve kazanımlarımızda çocukların ilgi yetenek ve hazır bulunuşluk düzeylerini göz önüne almak, çocuk merkezli bir eğitim ortamı hazırlamak, okul-aile işbirliğini sağlamak, sosyal faaliyetlere önem vererek çocukların psiko sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve böylece tercih edilen bir okul olmak.

MİSYON
Çocuklarımıza Atatürk ilke ve ınkılapları ışığında çağdaş bir eğitim ortamı sunmak, onları özgüveni gelişmiş, okul öncesi hedeflerimize uygun dengeli ve sağlam bir kişilik kazanmış bireyler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR
Okulumuz 2018 yılında Beyaz Bayrak almıştır. Ayrıca EBA kullanımında Yalova İlinde Anasınıfları arasında birinci olmuştur.Bu başarılardan dolayı Okul Müdürümüz Özge EKNCİ´ye okulumuz adına teşekkür ederiz

Öğretmen Sayısı : 1
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 20
Öğretim Şekli : Okulumuz 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında yarım gün hizmet vermektedir. Talep olduğu takdirde tam gün eğitim için altyapı müsaittir.
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09.00-14.00
Derslik Sayısı : 3 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Katı yakıt kaloriferli

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Yalova´ya 23 km, Altınova´ya 7 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Sabah 06.00´dan 23.00´e kadar Altınova ve Yalova´ya karşılıklı olarak yarım saatte bir minibüs seferleri yapılmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Geyikdere köyü 180 hane ve 650 nüfustan oluşmaktadıır. Köyümüze 1 km mesafede Subaşı Kalıcı Konutları bulunmaktadır.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ